Dialog inom SeniorNet Danderyd via blogg, forum, facebook, twitter och andra sociala medier

Skapat av Berit Zethraeus

Tematräff den 3 april 2017 kl 15 – 17. Hans Blomberg presenterade sociala medier rent allmänt, jag tog sedan vid och visade hur Facebook liksom denna blogg skulle kunna användas som verktyg för en dialog inom SeniorNet Danderyd. Jag påminde också om det Forum som finns hos seniornet.se och uppmanade medlemmarna att logga in och vara aktiva på Forumet. Maggan Karlin visade bilder från sitt Instagram.

Hans ledde den efterföljande diskussionen. Den kan sammanfattas så här:

De som är med i Facebook kan leta upp sidan SeniorNet Danderyd och bocka för ”Gilla” och att de vill ”Följa”. För att gå med i gruppen SeniorNet Danderyd krävs att man ansöker om medlemskap. Båda åtgärderna är naturligtvis frivilliga. Men för att det ska bli intressant krävs att vi får bättre närvaro i både sidan och gruppen. Att använda Facebook som verktyg har förstås den begränsningen att vi bara får med dem i dialogen som vill/kan vara med i Facebook.

Vår bloggen däremot är öppen för alla. Men den fungerar så att endast administratören kan skapa inlägg. För att få ett inlägg publicerat: skriv ihop något och skicka texten till maggan.karlin@gmail.com, så kopierar hon in den.  Däremot kan alla publicera kommentarer.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*