Veckobrev

Hej!

Lite info om diverse.
Styrelsen beslöt igår (22 februari 2021) att vårens ordinarie årsmöte skall hållas onsdagen den 28 april 2021 kl 15.00. Det vore kul om det kunde ske face to face men Zoom är väl troligare.

Har du någon fråga som du tycker att årsmötet skall behandla? Skriv då en motion. Enligt paragraf 10 i våra stadgar skall motion till årsmötet vara skriftlig och vara ingiven till styrelsen före utgången av februari månad. (Så det blir lite bråttom.) Skicka den  till vår ordförande på e-postadress hans.blomberg@bwkonsult.se eller som vanligt brev till Hans Blomberg, Vendevägen 5 F 18269 Djursholm.

Inför årsmötet behöver valberedningen förslag på personer som kan göra en insats i styrelsen. Kanske har du själv lust att bidra med ditt kunnande för att öka danderydsseniorernas digitala kapacitet. Eller kanske du kan hålla ett föredrag en torsdagseftermiddag i ett relevant ämne. Eller som expert på hantering av pc, Ipads och smarta telefoner vara handledare när det är supportdags på tisdagarna. Och om du inte själv har möjlighet kanske du kan tipsa om någon medlem som är duktig på det vi pysslar med. Kontakta i så fall valberedningens ordförande Kerstin Jonsson som har e-postadress  kerstin.jonsson97@gmail.com.

Må så gott!

Rolf

Digitala-gruppmoten-Zoom