Veckobrev – support via Zoom

Seniornet Danderyd medlemmar.

För några veckor sedan skickade vi ut en enkät om digitalt stöd från oss nu under Corona-epidemien. Fjorton av er svarade då att de är intresserade. Vi har nu prövat två gången med några av dessa deltagare – med lyckat resultat.

Vi har använt en produkt som heter ZOOM, som är enkelt tillgängligt för var och en. All den typ av support vi kunnat ge i vårt datarum och i biblioteket är inte tillgängligt denna väg – men vi kan ge mycket stöd. Vi kommer att finnas tillgängliga på tisdagar och torsdagar mellan kl 10 och ca 11-11.30.

De av er som vill besöka oss för att få frågor och problem hanterade och i bästa fall lösta gör så här – anmäl ert intresse via e-mail till denna adress info@seniornetdanderyd.se senast dagen innan, gärna med en kort beskrivning av er frågeställning. (Ni är välkomna även om ni inte har någon fråga just nu. Det är trevligt att bara träffas.) Ni får ett mail tillbaka med en länk till ZOOM-mötet som ni klickar på när det är dags (strax före kl 10). Ni kommer först till ett väntrum och släpps efter en stund in av den som är värd för mötet. Ni kommer då att se handledarna och övriga deltagare på er skärm.

Det hela är mycket enkelt och utan krav på att ni laddar ner separat program. Jag hoppas att se fler av er dessa dagar och att vi kan vara till stöd.

Hans Blomberg
SNDs ordförande

Digitala-gruppmoten-Zoom